Bulevar Despota Stefana 13, Beograd; 011/7246995, 065/5680060
Brzi linkovi

Anti-ageing stomatologija (holywood smile)

 
Više nije dovoljno da zubi budu zdravi i na broju, već treba da imaju i višu, estetsku dimenziju. Kada je estetska stomatologija u pitanju, kod nas možete dobiti sve što se radi i u svetu.
 
 
Izgled čoveka, posebno njegovo lice, postali su nezaobilazan element komunikacije – prvi utisak o osobi koju upoznajemo stičemo na osnovu izgleda njenog lica. Lep i prijatan osmeh, glavni je uslov za sticanje simpatija i pozitivnog mišljenja. I obrnuto.
 
AKO JE OSMEH ZAPUŠTEN I NEPRIVLAČAN, ON ODAJE UTISAK STAROSTI I IZGUBLJENE VITALNOSTI
„Osmeh je prozor duše“, on pokazuje naše emocije, ukazuje na našu vitalnost, mladost, želju ka lepom i negovanom izgledu, pa i senzualnost. Zato je čovekova potreba da ima zdrave i lepe zube sasvim razumljiva i razlog zbog čega je estetska stomatologija u svetu brzo stekla veliki broj pristalica. Uz njenu pomoć detalji ili bitni nedostaci u obliku, boji ili položaju zuba koji su vam godinama smetali, na koje ste tako dugo pokušavali da se naviknete okrivljujući za sve prirodu, danas uz stručnu intervenciju stomatologa postaju prošlost i uspomena sa starih fotografija. Nekad je takav tretman i intervencija na zubima ispunjenje davnašnje želje pacijenata za lepšim izgledom ili upravo onakvim kakav je baš On (Ona) zamislio/la. Nekada je to, međutim, preka potreba i medicinski zdravstveni zahtev.
 
STARENJE OSMEHA MOŽE DOVESTI DO GUBITKA NEKIH, ILI ČAK SVIH ZUBA
Tokom vremena na zubima se pojavljuju promene boje, oblika i dužine zuba. Glavni uzroci promena su zubni kvar, loš položaj ili raspored zuba, „škrgutanje" koje dovodi do trošenja zuba, što utiče na promenu simetrije i balansa zubnog niza. Ostali pokazatelji starenja osmeha su problemi na desnima (perodontopatija): otečene desni, krvarenje, povlačenje, gubitak kosti, pojava trouglastog tamnog prostora između zuba... U pojedinim posebno teškim slučajevima dolazi do gubitka nekih, ili čak svih zuba.
 
MOGUĆE JE POSTIĆI NOVI OBLIK, BOJU, PRAVILAN POLOŽAJ, LEPŠE IZBALANSIRAN ZUBNI NIZ
 
 
Estetska stomatologija je danas do te mere usavršila metode, procedure i materijale da Vaše želje u stručnim rukama stomatologa pred Vašim očima postaju stvarnost. Zahvaljujući novim metodama, tehnikama i materijalima mogu se zadovoljiti raznovrsni estetski zahtevi koje pacijenti postavljaju pred stomatologe: novi oblik, boja, pravilan položaj, lepo izbalansiran zubni niz...
 
KRUNE, PLOMBE I MOSTOVI OD ČISTE KERAMIKE DAJU EFEKAT POTPUNO PRIRODNIH ZUBA
Razvoj tehnologije porcelana doveo je do toga da se danas rade krune, plombe i mostovi od čiste keramike (bezmetalna keramika), što daje efekat potpuno prirodnih zuba. Estetskom stomatologu je na raspolaganju i ugradnja implantata, kao i veoma efektna intervencija izbeljivanja zuba. Estetska stomatologija može da vaš osmeh učini trajno mladim.
 
Razmislite, zar ne bi bilo lepo pokloniti sebi posetu stomatologu čiji vam rad može pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo, a drugima mogućnost da još više uživaju u vašem društvu jer ste lepši, nasmejaniji i vidno zadovoljni svojim novim mladalačkim izgledom?