Bulevar Despota Stefana 13, Beograd; 011/7246995, 065/5680060
Brzi linkovi

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje belja. Beljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj ceni doći do prelepih belih zuba.

VELIKA AKCIJA U TOKU !!!

Lep osmeh je jedna od prvih stvari koju neko primeti na vama prilikom upoznavanja i svakako će dobro uticati na vaše samopouzdanje. Sa belim i sjajnim osmehom se osećate bolje i ostavljate bolji utisak. Životni stil ili starenje mogu negativno uticati na boju zuba. Stvari kao što su kafa, čaj, koka-kola, crveno vino i cigarete mogu doprineti tamnjenju zuba.


Naša ordinacija nudi najpoznatije svetski priznate metode izbeljivanja zuba: lasersko izbeljivanje zuba, white smile metodu za izbeljivanje zuba i splint/trej metodu za izbeljivanje zuba (kućno beljenje zuba).

                   Izbeljivanje zuba pre i posleBeljivanje zuba pre i posleIzbeljivanje zuba pre i posle

Lasersko beljenje zuba 

Lasersko beljenje zuba je polučasovna procedura koja odmah daje rezultate. Posle laserskog izbeljivanja zuba nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha!
U toku je velika akcija. Cena laserskog izbeljivanja zuba je samo 150€! 

                                        Lasersko izbeljivanje zubaLasersko beljenje zuba

White Smile izbeljivanje zuba

White smile metoda za beljenje zuba, koja se koristi u našoj ordinaciji, podrazumeva potpuno bezbednu i bezbolnu proceduru. Sistem se zasniva na primeni vodonik peroksida u gelu, koji se nanosi na zube i specijalne UV lampe koja ne zagreva i ne oštećuje zube već ima ulogu da ubrza proces beljenja zuba. Sam gel sadrži flour za koji znamo da je dobar za zube. Pre tretmana se odredi trenutna boja zuba pacijenta, zatim se specijalnim gelom zaštite desni pacijenta i na kraju aplikuje gel na zube koji trebaju da se izbele. Nakon 30-45 minuta tretiranja lampom zubi postaju za 2 do 4 nijanse svetliji, što zavisi od mnogo individualnih faktora. Nova nijansa će trajati od 2 do 5 godina. 

Splint/trej metoda (kućno beljenje zuba) 

U našoj ordinaciji radimo i sa američkim preparatom Opalescence. To je gel koji sadrži karbamid peroksid u niskim koncentracijama 10-15%. Postupak je jednostavan: u ordinaciji se uzima otisak gornje i donje vilice na osnovu kog se izradi kalup (trej) koji pacijent dobija zajedno sa gelom i nosi kući. U trej se aplicira mala kolicina gela i nosi se u toku noći. Proces beljenja zuba traje 7-10 dana. Efekat traje 3 godine, nakon čega je potrebno obnoviti postupak radi održavanja rezultata.

                        Kućno izbeljivanje zubaIzbeljivanje zuba Beograd

Izbeljivanje zuba cena

Cena izbeljivanja zuba varira u zavisnosti od toga za koju vrstu beljenja zuba se odlučite. U cilju promocije lepog osmeha trenutno je u toku akcija sa posebnom cenom laserskog izbeljivanja zuba od samo 150€. Cena kućnog izbeljivanja zuba je takođe 150€!

  

                     Izbeljivanje zuba BeogradIzbeljivanje zuba Izbeljivanje zuba cena