Bulevar Despota Stefana 13, Beograd; 011/7246995, 065/5680060
Brzi linkovi

Immidiate loading - momentalno opterećenje implanta

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju, praćenju svetskih trendova iz oblasti implantologije nudimo Vam svetski koncept momentalnog opterećenja implantata.

Naš Centar već dugi niz godina radi ovu proceduru iz želje da se svi naši pacijenti osećaju prijatno i funkcionalno u toku procesa izrade njihovog novog osmeha!
Sam koncept immediate loading-a postoji već dosta dugo i podrazumeva da se u jednoj poseti izvadi zub, ugradi implant i pacijentu obezbedi privremena krunica.


Ova procedura podrazumeva i situacije kad se pacijenti javljaju radi rešavanja nedostatka zuba, koji su već izvađeni a radi se samo ugradnja implanata. Tada se odmah ugrađuju implantati i pacijentu se obezbeđuju privremeni zubi.

Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental implant Vam u roku od 24h omogućava da dobijete privremene zubne krune na ugrađenim implantatima koje će Vam omogućiti funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju, bez nelagodnosti, nervoze i nezadovoljstva!


Nakon par meseci, kada se završi proces integracije implanata i kada se oforme meka tkiva oko privremenih kruna, pacijent dolazi da se privremene krune zamene definitivnim fiksnim radom.