Bulvear Despota Stefana 13 (u zgradi kod Skadarlije), Beograd

Immidiate loading - momentalno opterećenje implanta

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju, praćenju svetskih trendova iz oblasti implantologijenudimo Vam svetski koncept momentalnog opterećenja implantata.

Naš Centar već dugi niz godina radi ovu proceduru iz želje da se svi naši pacijenti osećaju prijatno i funkcionalno u toku procesa izrade njihovog novog osmeha!

Sam koncept immediate loading-a postoji već dosta dugo i podrazumeva da se u jednoj poseti izvadi zub, ugradi implant i pacijentu obezbedi privremena krunica.

Ova procedura podrazumeva i situacije kad se pacijenti javljaju radi rešavanja nedostatka zuba, koji su već izvađeni a radi se samougradnja implanata. Tada se odmah ugrađuju implantati i pacijentu se obezbeđuju privremeni zubi.

Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental implant Vam u roku od 24h omogućava da dobijete privremene zubne krune na ugrađenim implantatima koje će Vam omogućiti funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju, bez nelagodnosti, nervoze i nezadovoljstva! 

Nakon par meseci, kada se završi proces integracije implanata i kada se oforme meka tkiva oko privremenih kruna, pacijent dolazi da se privremene krune zamene definitivnim fiksnim radom.

Ubacivanjem novog zuba, zajedno sa korenom, moguće je iskopirati funkciju prirodnog zuba, sa čvrstim i stabilnim temeljem koji dozvoljava normalno žvakanje. Kao dodatnu prednost ističe se da u ustima ništa ne izgleda neprirodno, niti ostavlja osećaj nelagodnosti.VELIKA AKCIJA U TOKU !!!&nb...
Oralno hirurška procedura kojom se povećava visina kosti u gornjem delu vilice naziva se Sinus lift. Radi se da bi se omogućili uslovi za ugradnju implantata. Maksilarni sinusi se nalaze iza obraza u kosti, prostiru se od oblasti ispod oka sve do iznad zadnjih zuba.Često korenovi gorn...
Razvoj implantologije u proteklim godinama doneo je nove tehnike i materijale koji su nam pomogli da bolje, lakše, kvalitetnije izađemo u susret pacijentima i njihovim željama da nadomeste svoje zube implantatima.Totaln...
Cena implanta zuba je stavka koju treba imati u vidu i koju treba isplanirati. Cene zubnih implantata postaju zadnjih godina sve niže, ali se ne može reći da su implanti zuba jeftini. Međutim pošto su zubni implanti dugoročna investicija, cena ne bi trebala da vam bude glavni orijentir prili...

Bulvear Despota Stefana 13 (u zgradi kod Skadarlije), Beograd

011 / 72 46 995 065 / 56 80 060