Bulvear Despota Stefana 13 (u zgradi kod Skadarlije), Beograd

Zašto implantat?


Ubacivanjem novog zuba, zajedno sa korenom, moguće je iskopirati funkciju prirodnog zuba, sa čvrstim i stabilnim temeljem koji dozvoljava normalno žvakanje. Kao dodatnu prednost ističe se da u ustima ništa ne izgleda neprirodno, niti ostavlja osećaj nelagodnosti.

VELIKA AKCIJA U TOKU !!! 

Kako bismo Vam što više izašli u susret, pripremili smo akciju sa popustom od čak 210€ i trenutna  cena zubnih implantata je 390€ (regularna cena je 600€).   

Zubni implantati čuvaju integritet struktura lica 

Struktura lica ostaje intaktna pošto implantati sprečavaju resorpciju kosti, koja se pojavljuje posle  vađenja zuba. Ovo je posebno važno u slučajevima kada nedostaju svi zubi. Ako se ne postave implanti u donju vilicu da sačuvaju viličnu kost, donja trećina lica kolabira. 

Vaš osmeh je lepši, ako Vaši novi zubi izgledaju prirodno 

Čak i ako nedostaje samo jedan zub, estetski rezultat je daleko efektniji i dugotrajniji, ukoliko se novi zub nalazi na implantatu, nego kada se nadoknađuje izradom mosta. U frontalnoj regiji je naročito važno sprečiti resorpciju kosti, jer ona drastično utiče na finalni estetski rezultat. 

Da biste nadoknadili zube koji nedostaju nećete ugroziti Vaše susedne zube koji su zdravi.

Tradicionalnom metodom izrade zubnog mosta, potrebno je brusiti susedne zdrave zube, ponekad i izvaditi živce, da bismo cementirali most na njih. Zdrava gleđ i dentin koji se skinu sa tih zuba više se nikad ne mogu nadoknaditi, dugoročno zdravlje takvih zuba je kompromitovano jer oni pored toga trpe i teret kao nosači zuba koji nedostaje. Parcijalne proteze imaju metalne kukice kojima se kače za preostale zube i tako ih pritiskaju i guraju napred i nazad. Ovi zubi mogu se rasklatiti i posle toga moraju biti izvađeni. Nadomeštanje izgubljenih zuba pomoću mosta ili krunice, koje se nalaze na implantatima, ne zahteva brušenje prirodnih zuba tako da oni nisu ugroženi.

Lakše održavanje oralne higijene 

Teže je očistiti ostatke hrane koji se zadržavaju ispod mosta, nego oko krunice koja je na implantatu. Takođe, lakše je održavati oralnu higijenu zubnih implantata, nego totalne proteze. 

Lepši spoljašnji izgled 

Vaš spoljni izgled je daleko poboljšan pošto implantati spečavaju resorpciju vilične kosti. Takođe, bore koje se javljaju oko usana kada se poremete međuvilični odnosi se eliminišu. Kolaps donje trećine lica koji se javlja sa gubitkom zuba vizuelno se koriguje i najbitnije je da se ostatak kosti može sačuvati. 

Poboljšanje samopouzdanja 

Ljudi koji nose  fiksne protetske radove na implantatima i uživaju u njihovim prednostima ističu da imaju daleko veće samopouzdanje, zadovoljniji su fižičkim izgledom, komforom i svesni su da su učinili mnogo za svoje zdravlje.

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju, praćenju svetskih trendova iz oblasti implantologijenudimo Vam svetsk...
Oralno hirurška procedura kojom se povećava visina kosti u gornjem delu vilice naziva se Sinus lift. Radi se da bi se omog...
Razvoj implantologije u proteklim godinama doneo je nove tehnike i materijale koji su nam pomogli da bolje, lakše, kvalite...
Cena implanta zuba je stavka koju treba imati u vidu i koju treba isplanirati. Cene  zubnih implantata postaju...
Razmišljate o tome da nadoknadite oštećen ili izgubljen zub dentalnim implantom, ali se pitate koliko ta stomatološka inte...

Bulvear Despota Stefana 13 (u zgradi kod Skadarlije), Beograd

011 / 72 46 995 065 / 56 80 060