Bulevar Despota Stefana 13, Beograd; 011/7246995, 065/5680060
Brzi linkovi

Fiksna proteza

 

Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno. Fiksne proteze za ispravljanje zuba mogu biti regularne i lingvalne.

Lingvalne fiksne proteze za zube su potpuno nevidljive jer se nose sa unutrašnje strane. Regularne fiksne proteze za zube mogu biti metalne, keramičke (bele i blago providne) i safirne (potpuno providne). Rok nošenja fiksne proteze je između jedne i dve godine u zavisnosti od nepravilnosti zuba i vilica koja je kod vas prisutna. Odluka o vidu terapije koja će se sprovesti, donosi se nakon detaljne i sveobuhvatne analize studijskih modela i rendgenskih snimaka ( ortopan i profilni telerendgen) tako da svaki pacijent dobija najoptimalnije, individualno terapijsko rešenje.

          Fiksna proteza za zubeFiksna proteza za zube

Primena fiksnih zubnih proteza ne umanjuje mogućnost vaše kreativnosti. Izborom ligaturnih gumica različitih boja možete da učinite svoju fiksnu protezu zanimljivom. Ispod keramičkih bravica možemo po vašoj želji staviti šarene gumice, a metalne bravice takođe mogu biti raznobojne.

           Gumice za fiksnu protezuGumice za fiksnu protezu

Samoligirajuća fiksna proteza za zube- primena samoligirajućih bravica skraćuje vreme trajanja same terapije.

Samoligirajuća fiksna proteza

Estetska proteza za zube - za one kojima je estetika na prvom mestu.

Estetska proteza za zube

Najnovije kod nas! Prvi u Srbiji!

Moderna i nevidljiva alternativa konvencionalnim bravicama. Bravice se izrađuju od legure zlata individualno za svakog pacijenta (primenom najsavremenije CAD/CAM tehnologije) i postavljaju sa unutrašnje strane zuba, tako da jedina osoba koja će znati da imate ortodontski tretman ste Vi!

             Nevidljiva proteza za zubeNevidljiva proteza za zubeNevidljiva proteza za zube

Za vidljive rezultate bez vidljivih bravica!
Za više informacija o ovoj tehnici posetite www.incognito.net

Fiksna proteza cena

Cena fiksne proteze varira u zavisnosti od vašeg izbora. Najniže cene fiksnih proteza su za standardne metalne fiksne proteze. Ove proteze su najzastupljenije i najtraženije. Cena fiksne proteze po vilici u našoj ordinaciji iznosi 650€. Ostale cene fiksnih proteza za zube možete pogledati u cenovniku.

Mobilne proteze za zube

Mobilna proteza za zube - predstavlja vid terapije koji se primenjuje u mlađem uzrastu. Blagovremenim dijagnostifikovanjem i početkom terapije mobilnom protezom može se u potpunosti korigovati ortodontska anomalija ili pak značajno smanjiti njena izraženost i skratiti kasniji tretman fiksnom protezom. Terapija mobilnom protezom obično traje od 6 do 24 meseca, u zavisnosti od vrste nepravilnosti zuba i vilica koja je prisutna. Kako bi mališani lakše prihvatil terapiju i sa uživanjem nosili svoju protezicu oni je mogu učiniti jedinstvenom izborom najrazličitijih kombinacija boja i aplikacija.

Mobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zubeMobilna proteza za zube