SAVRŠENSTVO JE NAŠ STANDARD

Dental Implant

Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologijeoralne hirurgijeprotetikeparodontologije,  ortodoncijeestetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih materijala, koji prate moderne evropske standarde. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.
Naša galerija

ZAŠTO MI?

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, molimo Vas da pitate nekog od članova našeg tima koji će biti srećni da Vam sve objasne.

Sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, naš tim se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije. Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant vodi dr Ivan Stojanović-implantolog, sa svojim stručnim timom koji se uspešno bavi implantologijom i oralnom hirurgijom. Jedni smo od osnivača moderne implantologije, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvalitetu i dobrom glasu koji nas je uvek pratio kada se priča o ozbiljnoj stomatologiji. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, naša statistika uspeha je viša od svetske, naši radovi su visoko kvalitetni i visoko estetski, NAŠ OSMEH SE PREPOZNAJE, NAŠ OSMEH SE PAMTI! Jer, SAVRŠENSTVO JE NAŠ STANDARD!

Dr. Ivan Stojanović

implantolog

NERVOZNI? ANKSIOZNI? UPLAŠENI? ZABRINUTI?

U Dental Implantu lekari su uvek raspoloženi da prime pacijenta koji je uplašen ili nervozan zbog predstojećeg tretmana. Najveći broj briga može biti prevaziđeno razgovorom o strahovima sa stomatologom.

NA VAŠEM PREGLEDU:

  • mi slušamo da bi mogli do kaja da razumemo Vaš problem
  • mi objašnjavamo tretman veoma pažljivo
  • mi odgovaramo na sva Vaša pitanja
  • mi biramo opciju tretmana koji je mogući kod Vas
  • mi Vam dozoljavamo da izaberete mogućnosti koje su Vama dostupne

PRE I ZA VREME TRETMANA

  • mi ćemo Vam objasniti proceduru tretmana koji će biti primenjen
  • pre lokalne anestezije uvek koristimo pre-anestetički gel da bi anestezirali mesto uboda
  • mi koristimo vreme koje je potrebno da bi obezbedili kvalitetan tretman
  • mi objašnjavamo šta smo radili i kada je Vaš tretman završen

 

NAŠE OBEĆANJE VAMA

Profesionalizam i saosećanje – naš tim lekara obezbeđuje najbolje u stomatologiji bilo da se odnosi na profesionalni deo ili brigu o pacijentu. Mi smo u obavezi da vršimo prevenciju dentalne nege i verujemo da je najbolji pacijent obavešten pacijent. Mi dajemo prioritet tretmanu koji je za Vas najbolja opcija. U slučaju nekih nedoumica mi Vam pomažemo da napravite pravi izbor.

Atmosfera dobrodošlice – Naša prijatna atmosfera čini da se pacijenti osećaju opušteno. Mi smo ponosni što smo uspeli da napravimo sredinu punu dobrodošlice, podrške i topline i što smo uspeli da izgradimo odnos pun poverenja. Mi uvek imamo dovoljno vremena da obezbedimo pacijentu dovoljno pažnje i marljiv rad da bi zaslužili njegovo poštovanje i poverenje.

Uvažavanje – Mi znamo da je Vaše vreme vredno i Vi možete očekivati od nas da ćemo biti brzi. Mi činimo najbolje što možemo da Vaš termin prilagodimo Vašem vremenu – znamo da ste zauzeti koliko i mi i gledaćemo da se uvek prilagodimo Vašem upitu.

Higijena – Kontrola higijene je osnov za sigurnost naših pacijenata. U tom cilju, da bi Vas zaštitili, mi primenjujemo striktne procese sterilizacije.

Iskrenost – Zahvaljujemo Vam na poverenju što stalno koristite usluge naše ordinacije.

NAŠA VIZIJA

Kao praksa mi stvarno verujemo da su preventivna nega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Nastojimo da obezbedimo „zdravstvenu negu zuba“. Zato se, kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na celokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. To znači da Vam dajemo savete, pomažemo Vam da razumete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za dentalnim tretmanima. Mi Vas savetujemo da redovno obavljate rutinsko uklanjanje kamenca i mekih naslaga, čišćenje koncem, fluorisanje jer to sve pomaže u prevenciji zubnih bolesti. Nismo fokusirani samo na Vaš predivan osmeh, takođe se brinemo i za Vaše zdravlje.

Mi želimo da svako iz nase ordinacije izadje nasmejan i zadovoljan jer samo preporuka je prava reklama za nas.

Naš slogan je SAVRŠENSTVO JE NAŠ STANDARD a Savremena stomatologija – bezbolna stomatologija !!!

VAŠA PRVA POSETA

Vaša prva poseta počinje razgovorom i konsultacijom sa doktorom, tako da sa njim možete podeliti sve nedoumice i pitanja kao i Vaše želje.

DETALJNA ISPITIVANJA

Ovo je najvažniji deo prve posete. Trudeći se da ispunimo sva očekivanja i potrebe sprovodi se detaljno ispitivanje, počevši od istorije Vašeg oralnog zdravlja sve do sadašnjeg stanja i Vaših želja. Počinje se od ispitinjanja mekih i tvrdih tkiva, simetrije lica, linije osmeha, skeletnih odnosa do vizuelnog prenosa intra-oralnom kamerom gde vi imate slikovit uvid uz detaljno objašnjenje. Uz pomoć pregleda i dijagnostike  Ortopan snimka, koji je obavezan pri prvom dolasku, doktor dobija detaljnu sliku Vašeg trenutnog stanja i ima sve informacije koje omogućavaju predlog detaljnog plana lečenja posebno usmerenog samo na Vas i Vaše potrebe, uključujući i sve troškove lečenja. Svaki pacijent dobija sve mogućnosti sanacije trenutnog stanja napismeno sa obrazloženjem i krajnjom cenom.

Imate pitanja? Pozovite nas!

+381 (0) 11 7246 995

+381 (0) 65 5680 060
+381 (0) 64 8766 415

info@dentalimplant.rs

Imate pitanje?
Pozovite nas!