Bulevar Despota Stefana 13, Beograd; 011/7246995, 065/5680060

Osnovne delatnosti

Dental Implant tim je usko specijalizovan za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije. Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant vodi dr Ivan Stojanović-implantolog, sa svojim stručnim timom koji se uspešno bavi implantologijom i oralnom hirurgijom. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvalitetu i dobrom glasu koji nas je uvek pratio kada se priča o ozbiljnoj stomatologiji. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, naša statistika uspeha je viša od svetske, naši radovi su visoko kvalitetni i visoko estetski, NAŠ OSMEH SE PREPOZNAJE, NAŠ OSMEH SE PAMTI! Jer, SAVRŠENSTVO JE NAŠ STANDARD!

Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih materijala, koji prate moderne evropske standarde. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.

ZAŠTO IZABRATI NAŠU STOMATOLOŠKU ORDINACIJU?

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, slobodno pitajte nekog od članova našeg tima stomatologa koji će biti srećni da Vam sve objasne.

Kao praksa, mi stvarno verujemo da su preventivna nega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Nastojimo da obezbedimo „zdravstvenu negu zuba". Zato se, kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na celokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. To znači da Vam dajemo savete, pomažemo Vam da razumete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za stomatološkim tretmanima. Mi Vas savetujemo da redovno obavljate rutinsko uklanjanje kamenca i mekih naslaga, čišćenje koncem, fluorisanje jer to sve pomaže u prevenciji zubnih bolesti. Nismo fokusirani samo na Vaš predivan osmeh, takođe se brinemo i za Vaše zdravlje.

Mi želimo da svako iz naše stomatološke ordinacije izadje nasmejan i zadovoljan jer samo preporuka je prava reklama za nas.

Naš moto je da je SAVREMENA STOMATOLOGIJA - BEZBOLNA STOMATOLOGIJA!!!

Top ponuda

Implantologija

Zahvaljujući napredovanju tehnologije dentalni implanti postaju sve zastupljenjiji u stomatološkoj praksi. Naš centar je usko specijalizovan upravo u oblasti Implantologije. Možemo se pohvaliti višegodišnjim iskustvom u ugradnji zubnih implanta renomiranih svetskih proizvođača.

Titanijumski implanti su u suštini "šrafovi" od titanijuma koji se pre svega koristi u svemirskoj industriji. Implantati se ugrađuju se u Vašu viličnu kost, imitirajući Vaš koren. Implantati su apsolutno biokomptabilini sa okolnim tkivom i u potpunosti se vezuju za Vašu kost. Alergijske rekacije su svedene na minimum kao i mogućnost odbacivanja implanta od strane Vašeg organizma. Dalje…

Izdvajamo iz usluga

Bezmetalne krunice

Bezmetalne keramicke krunice su se nametnule kao trenutno najbolji materijal za izradu protetskih radova. Naše visegodisnje studije pokazuju izuzetnu stabilnost i trajnost bezmetalnih krunica a estetika koja se postiže je ono sto je ovaj materijal izdvojilo i postavilo na ubedljivom prvom mestu.

Centar za savremenu stomatologiju Dental Implant se moze pohvaliti da je poslednjih godina 2/3 radova izradio od cirkonijumskih krunica. I dalje su metalokeramicke krune dosta popularne ali prvenstveni razlog za to je finansijske prirode, sve ostalo je na strani bezmetalne keramike. Dalje…

Anti-ageing stomatologija (holywood smile)

Više nije dovoljno da zubi budu zdravi i na broju, već treba da imaju i višu, estetsku dimenziju. Kada je estetska stomatologija u pitanju, kod nas možete dobiti sve što se radi i u svetu.

Izgled čoveka, posebno njegovo lice, postali su nezaobilazan element komunikacije – prvi utisak o osobi koju upoznajemo stičemo na osnovu izgleda njenog lica. Lep i prijatan osmeh, glavni je uslov za sticanje simpatija i pozitivnog mišljenja. I obrnuto. Dalje…

O nama

NAŠE OBEĆANJE VAMA

Profesionalizam i saosećanje – naš tim stomatologa u Beogradu obezbeđuje najbolje u stomatologiji bilo da se odnosi na profesionalni deo ili brigu o pacijentu. Mi smo u obavezi da vršimo prevenciju dentalne nege i verujemo da je najbolji pacijent obavešten pacijent. Mi dajemo prioritet tretmanu koji je za Vas najbolja opcija. U slučaju nekih nedoumica mi Vam pomažemo da napravite pravi izbor.

Atmosfera dobrodošlice – Prijatna atmosfera u našoj stomatološkoj ordinaciji čini da se pacijenti osećaju opušteno. Mi smo ponosni što smo uspeli da napravimo ordinaciju punu dobrodošlice, podrške i topline i što smo uspeli da izgradimo odnos pun poverenja. Mi uvek imamo dovoljno vremena da obezbedimo pacijentu dovoljno pažnje i marljiv rad da bi zaslužili njegovo poštovanje i poverenje.

Uvažavanje – Mi znamo da je Vaše vreme vredno i Vi možete očekivati od nas da ćemo biti brzi. Mi činimo najbolje što možemo da Vaš termin u našoj stomatološkoj ordinaciji prilagodimo Vašem vremenu – znamo da ste zauzeti koliko i mi i gledaćemo da se uvek prilagodimo Vašem upitu.

Higijena - Kontrola higijene je osnov za sigurnost naših pacijenata. U tom cilju, da bi Vas zaštitili, mi primenjujemo striktne procese sterilizacije.

Iskrenost – Zahvaljujemo Vam na poverenju što stalno koristite usluge naše stomatološke ordinacije.

Zašto implantat?

Ubacivanjem novog zuba, zajedno sa korenom, moguće je iskopirati funkciju prirodnog zuba, sa čvrstim i stabilnim temeljom koji dozvoljava normalno žvakanje. Kao dodatnu prednost ističe se da u ustima ništa ne izgleda neprirodno, niti ostavlja osećaj nelagodnosti.

Zubni implantati čuvaju integritet struktura lica

Struktura lica ostaje intaktna pošto implantati sprečavaju resorpciju kosti, koja se pojavljuje posle vađenja zuba. Ovo je posebno važno u slučajevima kada nedostaju svi zubi. Ako se ne postave implanti u donju vilicu da sačuvaju viličnu kost, donja trećina lica kolabira.

Vaš osmeh je lepši, ako Vaši novi zubi izgledaju prirodno

Čak i ako nedostaje samo jedan zub, estetski rezultat je daleko efektniji i dugotrajniji, ukoliko se novi zub nalazi na implantatu, nego kada se nadoknađuje izradom mosta. U frontalnoj regiji je naročito važno sprečiti resorpciju kosti, jer ona drastično utiče na finalni estetski rezultat.

Da biste nadoknadili zube koji nedostaju nećete ugroziti Vaše susedne zube koji su zdravi

Tradicionalnom metodom izrade zubnog mosta, potrebno je brusiti susedne zdrave zube, ponekad i izvaditi živce, da bismo cementirali most na njih. Zdrava gleđ i dentin koji se skinu sa tih zuba više se nikad ne mogu nadoknaditi, dugoročno zdravlje takvih zuba je kompromitovano jer oni pored toga trpe i teret kao nosači zuba koji nedostaje. Parcijalne proteze imaju metalne kukice kojima se kače za preostale zube i tako ih pritiskaju i guraju napred i nazad. Ovi zubi mogu se rasklatiti i posle toga moraju biti izvađeni. Nadomeštanje izgubljenih zuba pomoću mosta ili krunice, koje se nalaze na implantatima, ne zahteva brušenje prirodnih zuba tako da oni nisu ugroženi.

Lakše održavanje oralne higijene

Teže je očistiti ostatke hrane koji se zadržavaju ispod mosta, nego oko krunice koja je na implantatu. Takođe, lakše je održavati oralnu higijenu zubnih implantata, nego totalne proteze.

Lepši spoljašni izgled

Vaš spoljni izgled je daleko poboljšan pošto implantati spečavaju resorpciju vilične kosti. Takođe, bore koje se javljaju oko usana kada se poremete međdjuvilicni odnosi se eliminišu. Kolaps donje trećine lica koji se javlja sa gubitkom zuba vizuelno se koriguje i najbitnije ostatak kosti se može sacuvati.

Poboljšanje samopouzdanja

Ljudi koji nose fiksne protetske radove na implantatima i uživaju u njihovim prednostima ističu da imaju daleko veće samopouzdanje, zadovoljniji su fižičkim izgledom, komforom i svesni su da su učinili mnogo za svoje zdravlje.

Rano opterećenje implantata

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju, praćenju svetskih trendova iz oblasti implantologije nudimo Vam svetski koncept momentalnog opterećenja implantata.

Naš Centar već dugi niz godina radi ovu proceduru iz želje da se svi naši pacijenti osećaju prijatno i funkcionalno u toku procesa izrade njihovog novog osmeha! Sam koncept immediate loading-a postoji vec dosta dugo i podrazumeva da se u jednoj poseti izvadi zub, ugradi implant i pacijentu obezbedi privremena krunica.

Ova procedura podrazumeva i situacije kad se pacijenti javljaju radi resavanja nedostatka zuba, koji su već izvađeni a radi se samo ugradnja implanata. Tada se odmah ugradjuju implantati i pacijentu se obezbedjuju privremeni zubi.

Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental implant Vam u roku od 24h omogucava da dobijete privremene zubne krune na ugrađenim implantatima koje će Vam omogućiti funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju, bez nelagodnosti, nervoze i nezadovoljstva! Nakon par meseci, kada se završi proces integracije implanata i kada se oforme meka tkiva oko privremenih kruna, pacijent dolazi da se privremne krune zamene definitivnim fiksnim radom.

PRE
POSLE
Nagradna igra

Svakog meseca nagrađujemo Vas BESPLATNOM STOMATOLOŠKOM USLUGOM PO VAŠOJ POTREBI!
Popunite formular

Kviz
Testirajte svoje znanje! Koliko zaista znate o oralnom zdravlju?

Vaše ime:

Zanimljiva statistika